Selection changes when switching through tabs.

Submitted by Anonymous (not verified) on Tuesday, 1 June, 2010 - 09:33
Issue ID
12
Component
Tool
Category
Bug report
Priority
Normal
Assigned
Status
Fixed
Source
Datex stakeholder
Description

If you make a selection (I checked only the MeasuredDataPublication and the MeasurementSiteTablePublication by unchecking the others) and then change to another tab (Configuration or Log), the selection has changed. In my case e.g. everything under BasicData now is unchecked. I guess it might be a problem if there are only optional elements under a mandatory element. Btw. it would be very helpful if loading times could be faster. Turn around times (changing something in the model due to logs of the tool) are really annoying.

{"changeLogs":[{"date":1527784798478,"componentOLD":"- Select a value -","component":"Tool","categoryOLD":"- Select a value -","category":"Bug report","priorityOLD":"- None -","priority":"Normal","assignedOLD":"","assigned":"jaderberg (22)","statusOLD":"- None -","status":"Fixed"},{"date":1537270888208}]}

Posted by jaderberg on November 24, 2027 Permalink

I cannot reproduce this problem.
Are you using the latest tool downloaded from the website? The date of the tool should be 2010-05-26.
I have feeling that this was fixed in the latest version.

Posted by jaderberg on October 24, 2027 Permalink

I can now reproduce the problem. So it's confirmed that this is a bug.

Posted by jaderberg on October 24, 2027 Permalink

Finally fixed! But, it comes with a price, slower when selection hughe nodes in the tree.
Included in build 3902 released 2010-09-07